Start > KOST & VIKT > Viktminskning

Tänk, njut, ät, träna – och gå ner i vikt

Metoderna är oändliga, men resultaten varierar och är sällan bestående. Det handlar naturligtvis om att gå ner i vikt. När du väl har bestämt dig och motivationen är på topp, gäller det att hitta ett sätt som håller i längden – en livsstilsförändring, helt enkelt.

Som den största hälsoanläggningen i Vänersborg vet vi på Motionspalatset vad som krävs för att du ska lyckas med din viktnedgång. Vi jobbar med framgångsrika metoder som kombinerar kunskap om mat och kost, med träning som gör dig både lättare och starkare.

Nu startar ÄNTLIGEN nya PT-grupper i januari

Weight Trainer är Motionspalatsets viktminskningsprogram som är personligt anpassat efter dig; där du tränar/blir coachad av din personliga tränare, som motiverar dig till att uppnå de resultat du vill ha. Programmet pågår under 3 månader och är ett fantastiskt sätt att jobba med både sin kost, träning samt mentala beteendeförändring. Vi kör ”small-group-training” med 4-8 personer/grupp.

Träningen är varierad och uppbyggd så att du ska få en allsidig kunskap samt få prova på nya övningar/aktiviteter, samtidigt får du ett individuellt upplagt kostprogram beroende på det resultat som du önskar få. Du och din PT lägger upp en tydlig strategi att arbeta efter och teori varvas med praktik.

Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Förra årets deltagare bjöd på mycket fina resultat.

– Kan de – så kan du!

För mer information maila gärna: pernilla@motionspalatset.se

Weighttrainer

Weighttrainer är ett speciellt utformat program för dig som vill gå ner i vikt. Tillsammans med en personlig tränare (PT) får du vägledning från start till mål och eftersom du ingår i en mindre grupp känner du dig trygg, samtidigt som du får inspiration och gemenskap från de andra medlemmarna.

Weighttrainer går ut på att varva träning och kostrådgivning och programmet är indelat i fyra delar: tänk, njut, ät, träna. Du får en egen PT och nya kunskaper om kost, träning och hur tankar formar människor. Tillsammans med din PT hittar du förutsättningar för att behålla din nya livsstil även i framtiden.

Låter det intressant? Hör av dig till Pernilla Strömdahl på 0521 – 677 72 eller: pernilla@motionspalatset.se.

Tappa kilo med oss

Vi som är licensierade Weighttrainer PT hos Motionspalatset är:

  • Pernilla Strömdahl
  • Sanna Norén
  • Reijo Isokallio