Personal

izabellejohansson1-1

Izabel Johansson

Gör: Studerar på Högskolan väst. Utbildade mig till personlig tränare i Sydney, Australien 2010.
Roll på MP: Personlig tränare, träningsrådgivare och är instruktör i Arke och Function Circuit.
Sport- och motionsbakgrund: Före detta trupp- och AG-gymnast, men styrketräning har alltid varit min favoritmotion. Har även sprungit city2surf i Sydney.

Thony-Boström

Thony Boström

Gör: Lång erfarenhet som legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Även utbildad inom akupunktur och till licensierad personlig tränare.
Roll på MP: Sjukgymnast, personlig tränare och träningsrådgivare
Sport- och motionsbakgrund: Tävlat på elitnivå i rodd med diverse landslagsuppdrag. Åkt flertalet vasalopp och kanotmaraton.

Mats Nolkrantz

Gör: Fysioterapeut på MP Fysio.
Roll på MP: Jag kommer att träffa medlemmar/patienter, både enskilt och i grupp, för att förebygga, diagnostisera och rehabilitera skador och smärtor.
Sport- och motionsbakgrund: Började med brottning som knatte och har sedan dess provat på de flesta idrotter. Som vuxen har det i huvudsak varit rugby som varit min sport, vilken jag utövat på elitnivå. I dagsläget blir det främst löpning, skidåkning och funktionell träning.

Sara-Olovsson

Sara Olovsson

Gör: Arbetar som kvalitets- och personalchef, diplomerad kostinspiratör och hälsovetare.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör, framför allt plusspin.
Sport- och motionsbakgrund: Gillar löpning och har en passion för mat.

Kristin-Hammarsträng

Kristin Hammarsträng

Gör: Arbetsförmedlare, utbildad Hälsovetare, licensierad Personlig Tränare och löpcoach, samt Hälsoprofilbedömning. Utbildad spin-, vattengympa-, box-, piloxing- och easylineinstruktör.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för spinning och Easylinepass.
Sport- och motionsbakgrund: Ridit och tävlat hoppning sedan 6-årsåldern. Springer gärna lopp som Göteborgsvarvet, Lidingöloppet. Har sprungit Stockholm Marathon en gång och Butlers Triathlon ett par gånger. Mer seg och uthållig än snabb.

Pernilla Strömdahl

Gör: Anställd på Motionspalatset sedan 2003. Utbildad hälsopedagog, diplomerad Kostrådgivare, licencierad Personlig Tränare, licensierad GroupFitnessManager International och diverse gruppträningsutbildningar.
Roll på MP: Medlemsrådgivare, kostrådgivare, Personlig Tränare, gruppträningskoordinator, föreläsare, livsstilscoach och instruktör.
Sport- och motionsbakgrund: Älskar gymträning men brinner även för gruppträningen och att peppa andra att nå fina resultat. Uppväxt med mycket utför- och längdskidåkning, gillar friluftsliv och Powerwalks.

Marica-Dahlin-Enström

Marica Dahlin Enström

Gör: Jobbar som lärare och mentor på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg. Instruktör i spinning sedan 1996. Utbildad inom idrottspsykologi, mental träning, ledarskap och pedagogisk kommunikation. Har även genomgått en grundläggande utbildning hos The Academy.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör, bland annat spinning.
Sport- och motionsbakgrund: Har en bakgrund inom fotboll och simning, och har på senare tid även varit aktiv inom bilsporten och då främst banracing.

lotta-persson1

Lotta Persson

Gör: Läser tredje året på Juristprogrammet i Göteborg och arbetar som juristassistent vid sidan av studierna.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för Shbam, Boll Wellness och Easyline.
Sport- och motionsbakgrund: Hållit på med många olika sporter, mestadels fotboll och innebandy. Sprang mitt första Lidingölopp under 2014 och målet är att köra hela den svenska klassikern.

Ann Larsson

Gör: Reception- och ekonomiansvarig på Motionspalatset. Licensierad instruktör för gruppträning.
Roll på MP: ”Spindeln i nätet” och gruppträningsinstruktör för bland annat Bodypump, Cx Works och Arke.
Sport- och motionsbakgrund: Tränar mycket men tycker inte om att tävla. Älskar att hålla i mina pass & inspirera andra till att röra sig!

Johanna-Sjöstad

Johanna Sjöstad

Gör: Receptionist på Motionspalatset och kafébiträde på Nordfeldts konditori.
Roll på MP: Receptionist, spinning- och Easylineinstruktör.
Sport- och motionsbakgrund: Har en bakgrund som tävlingscyklist.

daniel-ostwald1

Daniel Ostwald

Gör: Industriplåtslagare och gruppbefäl för en insatspluton inom Förvarsmakten.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för EasyLine.
Sport- och motionsbakgrund: Arbetat inom sportfackhandeln i över tio år. Lagsportare inom främst handboll och senare innebandy i 17 år i divison 1 och seniortränare. Hemlig passion: längdskidåkning.

johanna-Norberg

Johanna Norberg

Gör: Utbildad kock och har arbetat i Sverige, England, Australien och Nya Zeeland. Jobbar nu på charken på Hemköp Torpahallen. Utbildad Body attack instruktör.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för spinning.
Sport- och motionsbakgrund: Spelat rugby i över 15 år, varav många år i landslaget. Spelade i VM 2010. Spelat på högsta nivå i England, Australien och Nya Zeeland.
Även spenderat mina yngre år med egen häst och som konståkerska.

jonasbostrom1

Jonas Boström

Gör: Jobbar sedan 2009 på Arbetsförmedlingen med döva och teckenspråkiga samt företagskontakter i Västra Götaland. Utbildad Fightinstruktör.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för Box n Fight.
Sport- och motionsbakgrund: Tränat och tävlat inom kampsport sedan 2003. Först boxning och sedan MMA, där man blandar stående kampsport med brottning. Tävlat på KP Cup, Gameness och Svenska Grapplingligan med några medaljer som resultat.
Jag springer hinderbanstävlingar, senast Toughest i Göteborg 2014 (8 km, 48 hinder). Åkte Vasaloppet Öppet Spår 2014.

Helena-Henningsson

Helena Henningsson

Gör: Gymnasielärare i svenska, psykologi och hälsopedagogik på Birger Sjöberggymnasiet. Licensierad Bodypump- och Cxworksinstruktör.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för bland annat Bodypump, Cxworx och Kettlebells. Om jag inte är i gruppträningssalen hittar du mig troligtvis någonstans i gymmet!

svanteflood1

Svante Flood

Gör: Idrottslärare i grundskolan.
Roll på MP: Instruktör Motionspalatsets nya Function Area med pass som Function circuit och WOD samt Outdoor-pass.
Sport- och motionsbakgrund: Har sprungit Göteborgsvarvet många gånger och spelar även hockey, innebandy och fotboll.

Helena-Pettersson

Helena Pettersson

Gör: Arbetar som pedagog inom äldreomsorgen. Utbildad hälsovetare, kostrådgivare och massör.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör, främst spinning.
Sport- och motionsbakgrund: Stolt över att ha genomfört ett Vasalopp 2002. Idag är det dock mest hästar och vardagsmotion på schemat.

Reijo Isokallio

Gör: Legitimerad sjukgymnast med vidareutbildning inom ergonomi. Diplomerad idrottsskadeterapeut på Gothenburg Medical center, licensierad Personlig tränare.
Roll på MP: VD.  Arbetar även i verksamheten med Sjukgymnastik/idrottsskadeterapi, Personlig tränare, träningsrådgivare samt instruktör för olika pass.
Sport- och motionsbakgrund: Åkte mycket längdskidåkning som barn. Rugbyspelare i Vänersborgs Rugbyklubb – junior- och A-landslagsspelare. Älskar träning och utmaningar där jag tävlar mot mig själv. Har genomfört maratonlopp, Göteborgsvarv, tre Cykelvasor och inlineslopp, 7 mil mellan Varberg och Halmstad.

Svante Lagerlöf

Gör: Ambulanssjuksköterska.
Roll på MP: Gruppträningsinstruktör för Bodypump och Bodycombat-instruktör.
Sport- och motionsbakgrund: Spelade ishockey och bordtennis som ung. Har genomfört Göteborgsvarvet, Kraftprovet, Skräcklemannen och Butlerstriathlon.

Tore-Gustafsson

Tore Gustafsson

Gör: En av delägarna av Motionspalatset, men arbetar till vardags som enhets- och verksamhetschef på Hälsan&Stressmedicin. Legitimerad sjukgymnast och utbildad akupunktör, sportskadeterapeut, yogainstruktör.
Roll på MP: Leder Function WOD och circuit-, Easyline- och yogapass.
Sport- och motionsbakgrund: Är allround när det gäller fysisk aktivitet. Oftast blir träningsdosen under en vecka en blandning av yoga, styrketräning, löpning eller cykling. Gillar att kunna utmana kroppen fysiskt i aktiviteter som exempelvis utförsåkning.

robinhallsten

lenabjorendahlkroon

jenniehagelin

josefingranstrom