Start > OM OSS > Våra anläggningar

Tre till priset av en

Ja, det låter nästan för bra för att vara sant. Hos Motionspalatset får du som medlem tillgång till tre anläggningar, eller klubbar som vi kallar det, men du betalar bara för en. Och för att du ska hitta det du söker har vi valt att profilera våra anläggningar, även om de båda erbjuder ett brett grundutbud.

 

Vänerparken – Sport och fitness

Det var här på Vänerparken som allt startade för Motionspalatset en gång i tiden, och det är här som vi har vår största anläggning. På Vänerparken erbjuder vi dig lite mer fart och fläkt och det är här vi har vår alldeles nybyggda Function Area.

Som medlem får du tillgång till ett välutrustat gym, med kunnig personal och alltid väl fungerade maskiner. Vi är noga med att miljön ska vara välkomnande och framför allt fräsch för att våra medlemmar ska trivas. Här har vi även ett brett utbud av gruppträning och vi är säkra på att du ska hitta något som passar dig, vare sig du är ute efter att träna kondition eller styrka – eller kanske bara vill ha kul!

På vår anläggning i Vänerparken kan du även utnyttja simhallen hos Vattenpalatset, det vill säga Vänersborgs största simhall, till ett rabatterat pris.

Vi är stolta över att som enda hälsoanläggning i Vänersborg kunna erbjuda våra medlemmar ett komplett utbud med allt från träning och kost till fysio/rehab och bad.

 

Quality – Wellness och Relax

I en lugn och harmonisk hotellmiljö hittar du Motionspalatsets andra anläggning – Quality. Under årens lopp har den vuxit fram till att bli ett självklart val för många av våra medlemmar, kanske på grund av att vi valt en mer stillsam inriktning.

Därmed är det inte sagt att det inte utförs stordåd på Quality. Vårt välutrustade gym, ett brett utbud av gruppträning och vår MP Fysio-mottagning skapar oanade möjligheter för all storts träning och hälsa. Här blandar vi pass som Bodybalance och Wellness boll med mer styrkekrävande pass som Arke. På Quality erbjuder vi även Easyline där vi genom speciell easylineutrustning blandar styrka och kondition.

Vår Quality-anläggning erbjuder även dig som medlem en harmonisk relax-avdelning, där du i lugn och ro kan byta om, duscha, basta och återhämta dig efter ditt träningspass.

Blåsut – Vår allra senaste anläggning

Här är det en inriktning på enkel men funktionell träning. Fullt utrustat gym med det absolut allra senaste inom styrke- och konditionsträning och med generösa öppettider. Här finns också fysioterapi mottagning för dig som är i behov av det. Vi har här investerat i Technogyms artis konditionsserie som har ett utvecklat miljö tänk.

2015-12-07 11.59.41.