Start > TRÄNING > Börja träna

Ett gott skratt förlänger också livet

Det finns mycket som sägs förlänga livet – ett gott skratt till exempel eller varför inte ett glas rött. Som Vänersborgs största och mest kompletta hälsoanläggning förespråkar vi metoden att röra på sig och äta bra. Då gör du din kropp en tjänst samtidigt som du blir piggare, starkare och gladare på köpet.

Så hur gör du då för att komma igång på Motionspalatset?

Det finns olika sätt:

  1. Har du redan bestämt dig och vill komma igång med din träning är det bara att komma in till vår reception på Vänerparken. Vi skriver ett avtal och aktiverar ditt medlemskap. Efter att du fått ditt träningskort och din inloggning är det bara att köra igång!
  1. Är du intresserad men vill ta en titt på våra fina anläggningar först fyller du bara i vårt formulär här, så tar vi kontakt med dig för en rundvisning och presentation av vårt utbud.

Observera att det bara går att starta ett medlemskap i vår reception på Vänerparken!

Så vad väntar du på? Kom igång och förläng livet!

 

Våra olika medlemskap

På Motionspalatset erbjuder vi en rad olika medlemskap, allt från en enkel endagsträning till 24 månaders livsstilsmedlemskap. Vi vill att du själv ska kunna välja nivå på ditt engagemang och träning.

Däremot kan prissättningen variera beroende på avtalstid, om du har ett företagsavtal, om du är senior, studerande eller om du har nappat på ett aktuellt erbjudande.

För att du ska få det medlemskap som passar just dig är du välkommen att kontakta våra medlemsrådgivare. Du når dem enklast på telefon 0521 – 67 772 eller via mail till reijo@motionspalatset.se

 

12-24-månaderskort

Det här alternativet ger dig möjlighet att träna långsiktigt och regelbundet med en låg investering per månad. Träna när det passar dig och hur mycket du vill – oavsett ålder eller tidigare träningsvanor. Du kan välja att betala kontant, med kontokort eller löpande månadsbetalning via autogiro (du måste då ha med dig ditt kontonummer samt clearingnr). Efter avslutad period löper ditt autogiro på månad för månad utan någon bindningstid (uppsägningstid 30 dagar skriftligt vår reception på Vänerparken).

 

SENIOR 12-24-månaders kort (för dig som är pensionär)

Seniorkortet innebär att du kan träna i vårt gym vardagar fram till 15.00 och helger. Du får dessutom tillgång till alla våra pass. Som klubbmedlem ingår en rad olika andra förmåner.

 

Klubbmedlemskap för ungdomar (12-20 år).

300 kr klubbmedlemsavgift och pris från 229 kr/mån i träningsavgift.

 

Gästkort

Du kan träna som gäst för en kortare tid genom att köpa något av följande alternativ.

  • Gästkort, en dag
  • Gästmånad – ingen bindningstid, du bestämmer själv hur många månader du vill köpa! Löser du klubbmedlemsavgift ingår bland annat medlemstränare, wellness-nyckel med datastöd, tester och feedback.

 

MP Familj

Vi vill naturligtvis uppmuntra att flera generationer tränar och trivs tillsammans på MP. Vi erbjuder därför medlemskap för hela familjen till subventionerat pris genom vårt ungdomsmedlemskap och DUO-medlemskap (gäller föräldrar, par boende på samma adress).

 

Övriga alternativ

Studenter – rabatt för CSN studerande och Komvux
FYSS kort – Kräver remiss.

JagVillBliMedlem

Vänersborgs längsta Nöjd-Kund-Garanti

Som Vänersborgs största hälsoanläggning vet vi att du kommer att trivas hos oss. Vi har kompetensen som krävs för att du ska få en bra upplevelse och i vårt breda utbud finns något för alla. Men för att du själv ska få prova på vår verksamhet har vi infört Vänersborgs längsta Nöjd-Kund-Garanti. Träna hos oss i tre veckor – 21 dagar – och uppfyller vi inte dina förväntningar, har du full frihet att avsluta ditt medlemskap.