Start > TRÄNING > Function area

200 kvadratmeter ren glädje

Träningstrender kommer och går, men funktionell träning med hög puls är här för att stanna. På Motionspalatset är vi enormt stolta och glada över att, som enda anläggning i Vänersborg, kunna erbjuda 200 kvadratmeter Function Area. Här har du som medlem de allra bästa förutsättningarna och möjligheterna att hitta lustfull träning.

Motionspalatsets Function Area stod klar under våren 2014 och du hittar den i vår anläggning på Vänerparken. Förutom gruppträningspass med fokus på funktionell träning, används ytan till ett Open gym, vilket betyder att du har fri tillgång till den senaste träningsutrustningen på området. Under våra Open gym-tider kan du komma och gå som du vill under våra ordinarie öppettider. Kolla vårt schema för passbokning för att se när det är Open gym i vår Function Area.

Function HIT är ett  HIT (High intensity training) inspirerat pass som innehåller mängder av funktionella övningar, lyft, löpning, rodd m.m. Passen består av fyra stycken delar: uppvärmning, teknik, styrka och HIT. HIT är den slutliga delen då deltagarna under en bestämt tid genomför ett antal övningar och repetitioner. Passet är unikt på flera sätt, dels då alla övningar och vikter alltid anpassas efter individen och att övningar samt upplägget alltid förändras mellan passen för att få deltagarna allsidigt tränade.

Så ta chansen att testa på den allra senaste trenden inom träning och samtidig få med dig en mängd nya övningar och tekniker i din träningsarsenal.

 

 

Spontan träna

Är du sugen på att träna tillsammans med andra i vår Function Area?