Start > TRÄNING > Gym

Här lyfter vi inte skrot

Nej, när det gäller träning i gym är skrotets tid förbi. Som medlem på Motionspalatset får du tillgång till världsledande och högteknologisk utrustning med innovativa lösningar för att underlätta din träning – och nå dina mål.

Technogym

På Motionspalatset arbetar vi, sedan många år tillbaka, med Technogym vilket är en avancerad utrustning för styrketräning och kondition. Technogym har även utvecklat träningssystemet Wellness. Möjligheterna med Wellness är oändliga, men kortfattat skulle man kunna beskriva systemet som din personliga tränare som ger dig möjlighet att testa din fysiska status, följa din träningsutveckling och föra träningsdagbok. Wellness ger dig även feedback på din träning.

På vår nya anläggning har vi investerat i Technogyms Artis ”gröna” konditionsmaskiner som förutom att de är otroligt välbyggda och sköna att träna i också reducerar, återvinner samt förnyar energi. Hälsa och miljötänk!

2015-12-07 11.59.41

 

Ett medlemskap – Tre gym

Hos Motionspalatset finns idag två gym, ett på Vänerparken och ett på Quality Hotel. Båda är fullt utrustade Technogym, men däremot skiljer de sig något i sin inriktning. Vi har valt att göra på det sättet för att du som medlem ska hitta en ett gym och en atmosfär som passar ju dig.

Vänerparken – Sport & Fitness

På Vänerparken är det lite mer fart och fläkt som gäller och det här gymmet passar dig som gillar styrketräning. Här finns förutom technomaskinerna som är direkt kopplade till ditt Wellness-system, även Weightloader-maskiner, fria vikter med skivstänger, hantlar och kettlebells. Utrustningen vänder sig till alla nivåer – nybörjare, sportspecifik träning och avancerad styrketräning.

På Vänerparken finns även Vänersborgs största funktionella träningshall, Function Area. Här kör vi en del pass, men övriga tider används hallen som ett open gym där du kan träna funktionell träning på egen hand.

Quality – Wellness & Relax

Vårt gym på Quality erbjuder ett något lugnare klimat. Här finns så klart ett fullt utrustat gym med techno-maskiner, direkt kopplade till ditt Wellness-system, men det finns också hantlar, kinesismaskiner och en Easyline-cirkel för enklare styrkecirkelträning.

Båda anläggningarna har Cardio-utrustning där du kan träna kondition. Här finns löpband, uprätta cyklar, sittande cyklar, crosstrainers, wave, roddmaskiner, Skiergo och spinningcyklar.

Blåsut – Funktionell träning på enkelt vis

Vårt gym på Blåsut innebär att vi kan erbjuda närhet oavsett var du bor i Vänersborg. Det tillsammans med generösa öppettider gör det enklare för dig att få till din träning i vardagen. Vårt blåsut gym erbjuder enkel funktionell träning och med den allra bästa utrustningen när det gäller konditions- och styrketräning.

 .