Start > TRÄNING > Löpanalys

Mer kraft i steget

Har du också märkt att alla springer nuförtiden? Löpartrenden har tagit ett rejält tag om vårt land och antalet personer som anmäler sig, och ställer upp, i lopp har fullkomligt exploderat.

Men hur är det, kan alla springa? Svaret på frågan är ja, men efter generationer av stillasittande kan vi behöva lite hjälp på traven för att minnas hur det gick till. Vi behöver träna oss på att springa och vill vi dessutom springa långt eller fort – ja, då kan det behövas lite justeringar.

På Motionspalatset har du som kund möjlighet att utveckla ditt löpsteg genom att genomgå en löpanalys. Vår löparcoach, Kristin Hammarsträng, har en lång bakgrund från att jobba med löpare och hon vet vad som krävs för att komma igång, utan att dra på dig onödiga skador, eller att ta din löpning till en ny nivå.

Så här går det till:

  • Du träffar Kristin och får berätta om din bakgrund, eventuella skador och dina mål.
  • Därefter får du springa på vårt löpband, samtidigt som Kristin filmar dig under några minuter.
  • Efter filmningen går ni tillsammans igenom resultatet och beroende på vad filmen visar ger Kristin dig tips och råd om hur du kan gå vidare med din träning.
  • Du får tips kring stretch/rörlighetsövningar, styrkeövningar och löpskolningsövningar.
  • Efter tre månader, då du har övat på egen hand, gör vi en uppföljning då vi filmar dig igen och tittar på vilka resultat du har fått.

 

Pris:

Löpanalys, inklusive filmning och tips på övningar 695 kronor
Uppföljning, inklusive filmning och justering av övningar 300 kronor

Boka en löpanalys:

Ring 0521 – 67 772 för en intresseanmälan om löpanalys. Kristin kommer sedan att kontakta dig för en tidsbokning..

Boka en löpanalys

Ring 0521 – 67 772 för en intresseanmälan om löpanalys. Kristin Hammarsträng kommer sedan att kontakta dig för en tidsbokning.